Minőség:

Minőségpolitika

Cégünk megalapítása óta egyik legfontosabb célkitűzésünk, hogy szolgáltatásaink minősége megbízóink igényeinek a legteljesebb mértékben megfeleljen.

Ezt a célunkat úgy tudjuk elérni, ha megbízóink igényeinek kielégítését szem előtt tartva igyekszünk saját személyi-, anyagi- és technikai erőforrásainkat fejleszteni, megnövelni, figyelembe véve a törvényi, jogi szabályozók és szabványok tevékenységünkkel szemben támasztott elvárásait.

Törekszünk a hosszú távú partnerkapcsolatok kiépítésére. Fontosnak tartjuk beszállítóinkkal és megrendelőinkkel való folyamatos kapcsolattartást, valamint ezen kapcsolatok ápolását, hiszen a részükről érkező visszajelzések nagyon fontos szerepet játszanak abban, hogy munkánkat még eredményesebben és hatékonyabban tudjuk végezni.

Feladataink lehető legjobb minőségben történő elvégzése, kivitelezése érdekében nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink folyamatos képzésére, szem előtt tartva szervezetünk stratégiáját és céljait.

A EAC-Vill Kft. ez év folyamán tervezi az ISO 9001 minőségirányítási rendszer bevezetését, hogy megrendelőink igényeinek még teljesebb mértékben eleget tudjunk tenni és cégünkbe fektetett bizalmukat megszolgálva munkákat folyamatosan, magas színvonalon tudjuk teljesíteni. Mivel mostani partnereink már az ISO 9001-es rendszerben működnek, így minősített beszállítóik vagyunk.

Cím: 2315 Szigethalom, Mária u. 1/b.
Telefon/Fax: 06-24/402-086
E-mail: info@eac-vill.hu